fbpx Skip to main content

Ikuti testimoni Puan K tentang masalah yang dialami seperti bagu sengal dan susah untuk diangkat.

“Saya ni, sakit bahu sudah 2 minggu.

Dah bermacam-macam ubat saya guna tapi tak boleh dan tak berkesan juga bagi saya. Saya cuba pergi buat rawatan mesin pun tak elok juga.

Kenapa boleh berlaku bahu sengal?

Sakit saya tu bukan makin baik malah semakin bertambah.

Lepas tu, saya datang ke Flex Physiotherapy. Alhamdulillah selesai 1 sesi rawatan, saya rasa lega sakit di bahu saya ni. Tangan pun dah boleh angkat paras bahu.

Alhamdulillah saya rasa Flex Physiotherapy ni terbaik 🤗dan no.1. Saya nak ‘recommend’kan kepada kawan-kawan yang mana ada masalah kesihatan, datanglah ke sini.

Tempatnya senang nak dicari, tempat parking pun senang dan banyak.

Servis di sini amat baik. Layanan dan pekerjanya pun baik, mesra, muka manis dan tak menunjukkan muka masam. Alhamdulillah 🙂.”

 

Terima kasih Puan. Semoga Puan cepat sihat.


Flexphysiotherapy merupakan pusat rawatan fisioterapi dan rehabilitasi yang pertama di negeri Kelantan, Terengganu dan Pahang yang menawarkan rawatan manual terapi dan elektroterapi oleh pakar fisioterapi berkelulusan Diploma dan Ijazah dari universiti terkemuka Malaysia.

Pakar fisioterapi kami yang berkelulusan universiti (ipta/ipts) dalam bidang fisioterapi akan menilai dahulu tahap keseriusan sakit anda dan akan merangka rawatan yang terbaik untuk anda!

Selain daripada rawatan strok, Flexphysiotherapy juga menawarkan perkhidmatan rawatan bagi masalah:

  • Slip Disc
  • Sakit lutut & tumit
  • Sakit bahu & tangan
  • Kebas tangan 
  • Kecederaan sukan
  • Rawatan kanak-kanak

Flex physiotherapy komited memberi perkhidmatan terbaik sebagai panel kesihatan bagi syarikat di bawah PMCARE, PNB dan PERKESO.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berhubung rawatan fisioterapi, layari laman web kami dengan menekan pautan di bawah.

Hubungi Kami Sekarang!

Leave a Reply