fbpx

Sudah 3 tahun ayah menderita stroke dan hanya mampu terbaring atas katil sahaja.


“Kesian tengok ayah 😢 Ayah lepas pencen suka berkebun, banyak tanaman ditanam di kebunnya. Sehinggakan tak perlu beli di kedai kalau nak makan sayur. Tapi sejak ayah sakit ni, pergerakan dia jadi sangat terhad. Kalau balik kampung tu jenguk ayah, ayah duduk atas katil dia je, dia tak boleh nak kemana2.

Ayah dah pasrah katanya, mungkin sebab dia dah tua dan dah macam2 rawatan yang dia cuba tapi tak berkesan. Sebaknye, Allah je tahu masa tu. Alhamdulillah, kebetulan saya scroll facebook dan saya ternampak iklan rawatan di Flex Physiotherapy Wakaf Che Yeh, saya terus book appointment untuk ayah.

Selepas 2 minggu, ayah dah boleh berjalan dan dia tak sabar nak masuk kebun semula. TERKEJUT saya 😱! Ayah kata badan dia semakin ringan. Menangis saya dalam telefon. Saya selalu berdoa nak ayah sihat tu je. Senang dia buat aktiviti dia, nak ke surau, ke kebun 🥺Terima Kasih Flex Physiotherapy ”

 

 

📞 Hubungi/Wasap segera untuk membuat tempahan slot

📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my
📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my
📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my