fbpx

Siapa yang tak bimbang bila mendengar keluhan mak yang sebelum ni tak pernah-pernah berlaku, kan?

Alhamdulillah saya rasa sangat bersyukur sebab keluhan mak setiap hari akibat sakit lutut selama ini telah berakhir. Hampir setiap hari mak mengadu sakit lutut lebih lebih lagi bila nak solat semasa duduk antara dua sujud. Doktor kata kalau makin teruk memang kena operate.

 

Tapi mak memang takut nak operate. Mak meminta saya carikan penawar atau ubat yang boleh sembuhkan sakit lututnya. Saya nekad yang saya mesti cari ubat, tapi bagaimana ya, hmm?

Perkara pertama yang saya buat adalah mencarinya di google “ubat sakit lutut”. Memang banyak keluar macam-macam jenis ubat sakit lutut ada. Tetapi, apa yang menarik perhatian saya ialah, laman web Flex Physiotherapy yang menggunakan teknik2 khas untuk merawat sakit lutut.

 

Saya terus tetapkan appointment untuk mak. Setelah hanya 3x sesi rawatan bersama fisioterapi, mereka yang sangat professional dan sabar dengan karenah mak saya. Alhamdulillah, sekarang ni mak dah tak mengadu sakit lutut.

 

 

“Mak mampu solat dengan selesa selepas 3x membuat rawatan bersama Flex Physiotherapy”

~ Puan A, Kota Bharu
.
📞 Hubungi/Wasap segera untuk membuat tempahan slot
.
📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my
📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my
📲 http://flexphysiotherapy5.wasap.my