fbpx

Thankyou Flex Physiotherapy for the best service.

Recently I suffered a pretty bad injury which my physiotherapist called it Upper Trap Strain. Fuh satu badan sakit2 takleh gerak oi. Setiap pagi asyik terjaga sebab sakit yg sangat pedih duh ingat balik. So after 4 session which is really puas hati kat sini I felt so much better dan boleh bergerak mcm biasa.

So much recommended with affordable price. Ahli fisio pun sangat professional, kacak dan muda lagi tu.

Thankyou to everyone who pray for my well being as well.

Encik A

Aktif bersukan

Puan Z telah mengalami keskitan dan menderita belakang dan paha kiri hampir 2 tahun. Nak berjalan dan berdiri lama memang tak boleh. Kaki dan belakang akan rasa lenguh jika dipaksa. Beliau akan naik tangga dengan merangkak.

Menurut Puan Z beliau pernah mengurut di banyak tempat dan juga pernah mencuba teknik rawatan akupuntur dan bekam tetapi tidak menunjukkan sebarang perubahan.

Sampailah cucu beliau jumpa pusat rawatan fisioterapi ni dan minta terapis datang ke rumah neneknya.

Terapis telah mengaplikasikan kaedah regangan dan rawatan pemulihan.

Alhamdulillah setelah 1 sesi rawatan Puan Z sudah boleh memasak dengan berdiri lama.

Sesi ke 4, beliau sudah boleh menaiki tangga tanpa ada masalah.

Puan Z

Pengetua tadika

Setiap kali naik tangga di sekolah, mesti rasa sakit dan sengal lutut dan tumit rasa menyucuk.

Alhamdulillah bila dah buat rawatan fisioterapi ni, lutut pun dah tak terasa sakit bila naik tangga dan bisa pada kaki pun dah hilang.

Puan M

Cikgu

Hari ni ada nampak dia gerak gerakkan kaki. Tekan2 lutut. Hari ni jugak start tidur mengiring.

Terima kasih atas tunjuk ajar

Puan R

Penjaga Pesakit Stroke

Alhamdulillah. Leher belah kiri tu rasa ada perubahan bila pusing. Kebas pun dah hilang. Insha Allah saya teruskan teknik ‘massage for nerve’ tu

Puan M

Doktor Gigi

Dulu mak saya mengalami sakit tulang belakang-slip disc. Nak solat pun susah. Tak boleh rukuk dan sujud.

Apatah lagi nak buat kerja-kerja rumah. Tak boleh nak berdiri lama.

Mak kata sakit tu bila orang tersentuh belakang je dah rasa sengal.

Puas mak pergi mengurut sana-sini tapi sakit masih tak hilang.

Akhirnya saya jumpa pusat fisioterapi dan bawa mak datang sini. Selepas 3 kali sesi rawatan, saya tanya mak macam mana dengan sakit belkang mak? Mak cakap Alhamdulillah, dah boleh solat macam biasa, dah boleh memasak macam biasa dan berdiri lama

Puan S

Surirumah

Saya telah menerima rawatan disini. Alhamdulillah..

Pusat fisioterapi terbaik di Kelantan. Dengan fasiliti dan servis rawatan yang terbaik.

Staf yang berkelayakan dan mahir.

Tahniah anak muda!

Encik S

Freelance Dietetik

Rawatan di flex fisioterapi mmg terbaik .

Bukan shja merawat tetapi staff- staff di flex fisioterapi boleh membantu kita mendapatkan nasihat yg lebih baik .

Encik A

Pencen Cikgu

Saya sudah pergi ke Pusat rawatan fisioterapi wakaf che yeh.

Suasana Pusat rawatan yang sgt bgus ,luas ,selesa dan mempunyai pelbagai kelengkapan rawatan ..sangat² menarik .

TERIMA KASIH PUSAT RAWATAN FISIOTERAPI WAKAF CHE YEH

Puan R

Pegawai Kerajaan

Terbaik Flex Physiotherapy.

Ambo sakit lutut lebih 10 tahun. Lepah buat rawatan di sini 4 kali, Alhamdulillah sakit hile terus. Nak g masjid boleh berunga doh loni.

Terima kasih banyak !

Encik J

Tokey kosmetik

Bukan sahaja dapat rawatan tapi dapat konsultasi percuma daripada pakar fisioterapi.

Terima kasih Flex Physiotherapy !

Puan M

Cikgu

Alhamdulillah selepas 4 sesi, sakit di pinggang sudah baik.

Dah boleh berdiri lama dan buat kerja tanpa rasa sakit.

Encik A

Bekerja sendiri

Keadaan bertambah baik selepas sesi pertama fisioterapi. Takde rasa lenguh dan “sharp” pain bila duduk lama atau berjalan.

Takde rasa “constant discomfort” kat belakang. Kerja pun ekstra produktif bila tubuh tak rasa sakit.

Secara keseluruhannya rasa sungguh gembira 🙂

Encik K

Peneroka tanah

Alhamdulillah sakit dekat siku dah 90% pulih.

Terima kasih ajarkan senaman dan saya akan teruskan buat senaman yang diajar.

Puan N

Guru

Topik Popular Minggu Ni

Open chat