fbpx

TAK SANGKA Hanya selepas 3x rawatan, rasa sakit di belakang berkurang dan semakin sembuh bersama FLEX PHYSIOTHERAPY

 

Berikut adalah cerita yang dikongsikan oleh salah seorang pesakit kami 👇👇👇

“Saya mengidap slip disc sejak 10 tahun yang lalu dan banyak pergerakan harian saya terhad serta terganggu seperti tak boleh berdiri lama, duduk lama dan berjalan lama. Bila sakit di belakang datang, badan saya akan membongkok dan senget.

 

 

Saya telah menjalani fisioterapi di hospital pakar selama beberapa bulan. Penyelesaian terkahir doktor cadangkan kepada saya ialah untuk menjalani pembedahan. Bila saya tanya berapa peratus saya akan pulih, doktor jawab 50:50. Terus saya tak bersetuju untuk buat pembedahan tulang belakang.

 

Kemudian saya cari alternatif fisioterapi di tempat swasta. Sebelum ini, saya memang tak pernah tahu tentang Flex Physiotherapy sehinggalah tiba-tiba iklan Flex Physiotherapy lalu di news feed Facebook saya. Bak kata pepatah, bagai orang mengantuk disorongkan bantal. Tanpa berlengah lagi, saya terus hubungi nombor tertera untuk book slot appointment.

 

Pada sesi pertama, saya dah rasa kelainan dan perubahan pada tulang belakang saya. Alhamdulillah rasa sakit di belakang semakin berkurang bila saya duduk lama. Kaki pun dah rasa kurang lenguh. Memang saya rasa kesannya sangat pantas. Saya terus ambil pakej 10 sesi.

 

Ingin lihat testimoni- testimoni kejayaan kami merawat pesakit? Klik di sini

 

Selepas sesi ke-3, saya dah rasa yakin untuk berdiri lama. Walaupun masih rasa sengal-sengal. tapi bila teruskan buat senaman yang diajar, sakit di belakng terus berkurang. Alhamdulillah saya sangat berpuas hati. 👍..Rasa sakit semakin berkurang berbanding sebelum ini.

 

 

Terima kasih kepada team Flex Physiotherapy. Semoga Flex Physiotherapy terus success🤗.”

 

Ingin tahu lebih lanjut berkenaan rawatan kami? Klik di sini